Actueel

Resultaat 121 - 130 (van 293)

 • Cursus van de maand september Bekijk details

  29 augustus 2018

  Hoofdpijn, vermoeidheid, buikklachten. Wat doe jij als je lichaam zulke signalen geeft? Doe je een stapje terug of ploeter je toch nog even door? In deze cursus leer je hoe je luistert naar je eigen lijf. Want je lichaam geeft die signalen niet voor niets. Leer ze begrijpen, leer ze respecteren en voel je lichamelijk en geestelijk sterker.

 • Lancering uitbreiding Klik & Tik Bekijk details

  27 augustus 2018

  Op 12 september geeft plaatsvervangend directeur van de directie Informatiesamenleving & Overheid van het Ministerie van Binnenlandse Zaken, mevrouw Verhulst rond 15.00 uur in Bibliotheek Capelle Centrum het startsein voor het gebruik van Klik & Tik. De tablet en Klik & Tik. De start.

 • Samen pakken we laaggeletterdheid aan Bekijk details

  15 augustus 2018

  Onze samenleving wordt sterker als iedereen kan meedoen. Helaas is dit voor 2,5 miljoen volwassenen in Nederland niet vanzelfsprekend.

 • De Voorleeshoek komt voorlezen Bekijk details

  14 augustus 2018

  Eerder dit jaar kwam Anouk Overman van De Voorleeshoek voorlezen in Bibliotheek Capelle Centrum en op donderdag 27 september zal zij opnieuw komen voorlezen in de centrumvestiging in Capelle aan den IJssel, dit keer voor de jongste lezertjes van tweeënhalf tot vier jaar.

 • Borstelbot en action cam activiteit volgeboekt Bekijk details

  26 juli 2018

  Het zomerprogramma 'Zo tof is techniek!' wordt enthousiast ontvangen. Na een succesvolle aftrap op woensdag 18 juli, hadden we gisteren een werktafel vol bevlogen 'action cammers'. De laatste action cam activiteit, op woensdag 22 augustus a.s. is volgeboekt. Ook het borstelbot bouwen, volgende week 1 augustus is vol. Je kunt je nog aanmelden voor MakeyMakey op woensdag 8 en 15 augustus.

 • Brownies & downieS na de zomervakantie open Bekijk details

  26 juli 2018

  Na de zomervakantie is het dan eindelijk zover... dan opent de Stadspleinvestiging van Brownies & downieS, in de bibliotheek welteverstaan! Voor een kop koffie, lunch of natuurlijk een brownie ben je vanaf dat moment dus heel hartelijk welkom.

 • Zomerblog directeur Bekijk details

  26 juli 2018

  Conny Reijngoudt, directeur van de bibliotheek, schrijft regelmatig een blog. Dit keer een blog in zomerse sferen, passend bij lekker lang lui lummelen in de tuin, aanschuiven bij leuke activiteiten in de bieb en genieten van koelte waar die te vinden is...

 • Aan den IJssel houdt hoofd en bieb koel Bekijk details

  25 juli 2018

  Verschillende bibliotheken zijn deze dagen dicht, omdat de warmte te veel blijkt voor zowel bezoekers als medewerkers. Bibliotheek aan den IJssel houdt het hoofd én de bieb koel, dus stap binnen voor een boekje, om even op adem te komen, een krantje te lezen of materialen in te leveren. Wij zijn gewoon open!

 • Bibliotheek in modern jasje Bekijk details

  25 juli 2018

  Het Stadsplein en de Koperwiek worden onder handen genomen de komende tijd. De bibliotheek heeft de verbouwing er al op zitten; alleen Brownies & Downies komt er nog bij, in het vernieuwde bibliotheekpand. De verbouwing die de bibliotheek heeft ondergaan, maakt van Bibliotheek Capelle Centrum een duurzame, sfeervolle bibliotheek waar Capellenaren zich welkom voelen. Op de website centrumxpeditie.nl vind je alle informatie rondom de verbouwing van het stadshart van Capelle aan den IJssel en dus ook...

 • Voorlezer worden in Capelle aan den IJssel? Bekijk details

  19 juli 2018

  VoorleesExpress aan den IJssel zoekt enthousiaste voorlezers voor Capelle aan den IJssel. De VoorleesExpress doet het namelijk goed, maar dat betekent wel dat meer en meer gezinnen nu wachten op een voorlezer. Misschien wel op jou!

Paginanavigatie