• Schrijfster Naomi Tieman leest voor

20 april 2020

Naomi Tieman leest voor uit haar boek vakantieprut en appelmummies met illustraties van Annelies Vandenbosch. Dit boek is voor de kleintjes vanaf vier jaar.

Bekijk details van Schrijfster Naomi Tieman leest voor

• Filosoferen ouder en kind

16 april 2020

Filosofe Karin Glaubitz filosofeert met kinderen naar aanleiding van verhalen. Op haar website vind je door haar vertelde verhalen met opdrachten.

Bekijk details van Filosoferen ouder en kind

• Computerhulp op afstand

10 april 2020

De bibliotheek biedt je de mogelijkheid om met persoonlijke telefonische ondersteuning je vaardigheden op de computer te verbeteren.

Bekijk details van Computerhulp op afstand

• 100 e-books beschikbaar via ThuisBieb

6 april 2020

In de ThuisBieb-app zijn vanaf vandaag 100 e-books voor iedereen beschikbaar, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

Bekijk details van 100 e-books beschikbaar via ThuisBieb

• Frank Krake leest voor

6 april 2020

KBO-PCOB presenteert: Boek in Beeld – ‘De laatste getuige’

Bekijk details van Frank Krake leest voor

• Belastingaangifte 2019

3 april 2020

Alle Nederlanders moeten vóór 1 mei belastingaangifte doen. Heb je daar hulp bij nodig? Door het Coronavirus gaat de hulp niet door in bijvoorbeeld de wijkwinkels en de Bibliotheek. Daardoor kun je vóór 1 mei geen hulp krijgen bij de aangifte voor de belasting 2019. Het is daarom belangrijk dat je uitstel aanvraagt bij de Belastingdienst.

Bekijk details van Belastingaangifte 2019

• Scheidingsspreekuur

3 april 2020

Het Scheidingsspreekuur is telefonisch bereikbaar. Bel 010 - 707 49 00 van maandag tot en met donderdag, tussen 10:00 - 12:00 uur.

Bekijk details van Scheidingsspreekuur

• Lezen kan je nu zoveel brengen

2 april 2020

Ook via #ikleesthuis aldus Conny Reijngoudt

Bekijk details van Lezen kan je nu zoveel brengen

• Taalcoaching op afstand

2 april 2020

Taalcoaching geeft meerdere digitale mogelijkheden om toch contact te houden met hun taalleerlingen.

Bekijk details van Taalcoaching op afstand

• Actief met media

30 maart 2020

Speciaal voor de Media Ukkie Dagen geeft expert mediaopvoeding Denise Bontje tips om in tijden van Corona bewust met media aan de slag te gaan. Ze bedacht een handige tool om de week door te komen met én zonder media.

Bekijk details van Actief met media