Vacatures

& vrijwilligerswerk

Bij onze Bibiotheek kom je te werken in een inspirerende en dynamische werkomgeving, die volop in beweging is.

Werken bij de Bibliotheek

Geletterdheid, informatievaardig zijn en een leven lang leren, horen tegenwoordig tot de absolute basisvaardigheden. Daarom zetten wij in op fysieke en digitale bevordering van lezen en leren. Daar waar nodig dicht bij onze klanten op scholen, in VVE-instellingen of verzorgingshuizen, daar waar het kan door zelfservice en digitale diensten. Altijd klantgericht en professioneel, de samenwerking zoekend, efficiënt en resultaatgericht.

Vacatures

Op dit moment hebben we deze vacature.

Coördinator ICT/FacilitairVrijwilligerswerk

Binnen Bibliotheek aan den IJssel steken heel veel vrijwilligers de handen keihard uit de mouwen om onze Bibliotheek te maken tot een mooie en prettige plek waar mensen en media samenkomen om te leren, te lezen en digitaal mee te doen.

Wij zijn dankbaar voor die onvermoeibare inzet, én... voor de warme woorden van onze vrijwilligers, die er op hun beurt gelukkig bijzonder veel voor terugkrijgen.
Samen sterk, daar geloven wij in!

Gastvrouw Christa

“Als je een leuke, gevarieerde vrijwilligersjob wil, met veel contact met mensen, waar je óók nog heel goede vrienden aan kunt overhouden én waar je veel kunt leren – want alles wat er wordt georganiseerd aan workshops enzo, is ook voor ons toegankelijk - dan is de bibliotheek een soort tweede thuis voor je als je dat graag wilt.”

Lees het hele interview met Christa

Stage

MBO, HBO of universitaire studenten kunnen bij ons terecht voor een stage.

Studenten met studierichting op het terrein van ondernemerschap, cultuur of literatuur kunnen contact met ons opnemen via: vacaturesenstages@bibliotheekaandenijssel.nl