Vacatures

& vrijwilligerswerk

Bij onze Bibiotheek kom je te werken in een inspirerende en dynamische werkomgeving, die volop in beweging is.

Werken bij de Bibliotheek

Geletterdheid, informatievaardig zijn en een leven lang leren, horen tegenwoordig tot de absolute basisvaardigheden. Daarom zetten wij in op fysieke en digitale bevordering van lezen en leren. Daar waar nodig dicht bij onze klanten op scholen, in VVE-instellingen of verzorgingshuizen, daar waar het kan door zelfservice en digitale diensten. Altijd klantgericht en professioneel, de samenwerking zoekend, efficiënt en resultaatgericht.

Vacatures

Op dit moment hebben we deze vacature.

Onderwijsspecialist

InvalkrachtVrijwilligerswerk

Binnen Bibliotheek aan den IJssel steken heel veel vrijwilligers de handen keihard uit de mouwen om onze Bibliotheek te maken tot een mooie en prettige plek waar mensen en media samenkomen om te leren, te lezen en digitaal mee te doen.

Wij zijn dankbaar voor die onvermoeibare inzet, én... voor de warme woorden van onze vrijwilligers, die er op hun beurt gelukkig bijzonder veel voor terugkrijgen.
Samen sterk, daar geloven wij in!

Norma, vrijwilligster Gouden uurtje

Norma zet zich al twaalf jaar in voor volwassenen met een verstandelijke beperking, tijdens het Gouden uurtje van de Bibliotheek. “ De groep meekrijgen, dat blijft een sport, maar wel een héle leuke!”

Lees het hele verhaal van Norma

Stage

MBO, HBO of universitaire studenten kunnen bij ons terecht voor een stage.

Studenten met studierichting op het terrein van ondernemerschap, cultuur of literatuur kunnen hiertoe contact opnemen met Regina Oudwater, Teamleider service: vacaturesenstages@bibliotheekaandenijssel.nl