Voorleeshoek nu voor iedereen

Gepubliceerd op: 23 maart 2020 13:21

De Voorleeshoek biedt het gebruik van de website en app tijdelijk drie weken gratis aan voor alle kinderen in Nederland.

Een leuke & educatieve manier om d kinderen thuis te vermaken. Ouders kunnen via www.devoorleeshoek.nl/scholendicht een gratis abonnement aanmaken.
Initiatiefnemer en directeur Anouk Overman is blij: “Het is geweldig dat we deouders en kinderen in deze moeilijke tijd kunnen helpen.”

In De Voorleeshoek staan ruim zeshonderd voorleesfilmpjes voor kinderen van 0-10 jaar. De voorleesverhalen zijn allemaal opgedeeld in thema’s, zo kunnen kinderen kijken naar verhalen over de lente, ziek zijn of bekijken ze de informatieve verhalen uit de Willewete-serie van Clavis. Deze week zijn er ook diverse afspeellijsten toegevoegd aan de catalogus.

Online platform

De Voorleeshoek is een online platform voor kinderen van 0-10 jaar. Iedere week komen er drie voorleesfilmpjes online. De voorleesfilmpjes zijn een combinatie van het verhaal met de prenten en muziek. De Voorleeshoek heeft als missie om het (voor)leesplezier voor alle kinderen van 0-10 jaar te vergroten en verbreden door iedereen te laten genieten van voorleesverhalen. Voor €3,99,- per maand of €39,99 per jaar ontvangt men toegang tot het online platform en daarmee tot alle voorleesfilmpjes. Schoolabonnementen worden aangeboden vanaf €200,- per jaar. De Voorleeshoek werkt samen met uitgeverijen uit Nederland en België. Bij een doorlopend abonnement ontvangt men de 1e maand gratis.

naar De Voorleeshoek