Help Digitaal Meedoen het web op!

Gepubliceerd op: 29 maart 2016 11:49

In mei 2015 is op initiatief van de gemeente Capelle aan den IJssel het project Digitaal Meedoen in het leven geroepen.

Er is toen een folder gemaakt met een overzicht van alle organisaties die iets doen op digitaal gebied die verspreid is via de diverse kanalen. Op de website van de gemeente is de folder en zijn de instellingen digitaal te vinden. In september 2015 is er de Digitaal Meedoen Happening in de Bibliotheek geweest. Hierna is het stokje overgedragen aan Buurtkracht en Bibliotheek aan den IJssel.  

Nieuwe website

Het eerste wat Buurtkracht en de Bibliotheek willen gaan doen is een overzichtelijke website maken. Digitaal Meedoen wil daarbij gebruik gaan maken van de mogelijkheden www.watisertedoenincapelle.nl. Het cursusaanbod en een lijst met ‘Digitaal Meedoen organisaties’ worden in een Digitaal Meedoen jasje gestoken en is te bereiken via de link www.digitaalmeedoen.nl. Zo hoeven organisaties zich niet bij wéér een apart platform aan te melden, maar kunnen zij gebruik maken van het bestaande.

Doe mee en doneer!

Om de benodigde aanpassingen op de website door te voeren, is een offerte opgevraagd. Alleen met dit bedrag krijgt Digitaal Meedoen een plek op het web. We willen hiervoor gebruik gaan maken van de crowdfundingsite maakcapelle.nl. Met het funden van de uitbreiding help je Capellenaren die minder digitaalvaardig zijn het web op. Ook help je Capelse organisaties met een mooi streven, meer mensen te bereiken die digitale ondersteuning nodig hebben.  

Doneer op Maak Capelle