Minecraftchallenge

Win een Minecraft bordspel!

Alle Minecraft-fans opgelet!

Iedere maand organiseren de BiebBouwers van de bibliotheek een heuse Minecraftchallenge. Je gaat aan de slag met een uitdagende bouwopdracht met steeds een ander thema én met jouw bouwwerk maak je kans op toffe prijzen: Minecraftspel, het BiebBouwersshirt en het stripboek Het Waterwapen van Ad Maas, beschikbaar gesteld door onze erfgoedpartner Stichting Oude Hollandse Waterlinie! Ben je tussen de 9 en 14 jaar en woon je in Noord- of Zuid-Holland? Lees dan snel verder!

Challenge #17: Bouw een escaperoom in Minecraft!

Wie houdt er nou niet van een opwindende uitdaging. Nou de BiebBouwers wel! Daarom gaan we een spannende escaperoom bouwen in Minecraft. Een gebouw waar je binnen een korte tijd moet zien te ontsnappen door allerlei puzzels op te lossen. Een wedstrijd binnen een wedstrijd, spannend toch? Doe je weer mee?

Ben je tussen de 9 en 14 jaar en woon je in Noord- of Zuid-Holland? Doe dan mee aan deze wedstrijd en maak kans op een prijs!

Doe mee met de nieuwe Minecraft Challenge

Wanneer je klaar bent met bouwen stuur je een filmpje van jouw gebouw op. Geef daarbij je naam, je leeftijd en je woonplaats door. Een jury van Minecraft-experts bekijkt alle inzendingen en kiest de mooiste uit.

Ga aan de slag en stuur jouw bouwwerk vóór 14 februari naar ons op.