Vakantieactiviteiten 2020

Er is heel veel te doen in de bieb deze zomer! We hebben een mooi programma voor je samengesteld vol met workshops. Zo kan je deze vakantie je eigen stop motion video leren maken, of ga op vakantie in je eigen getekende vakantieland door middel van een green screen. Of misschien wil jij wel leren filosoferen? Het kan allemaal in de bieb deze zomer. Meld je wel aan, alleen dan ben je zeker van een plekje. En meedoen wil je, want we gaan aan de slag met mooie dingen! Je kunt je per activiteit aanmelden. 

VakantieBieb

Beleef een zomer vol verhalen met de VakantieBieb. E-books en luisterboeken voor iedereen. Ook voor niet-leden! De app is beschikbaar tot en met 31 augustus.

Download de app

Letters in het wild

Britt neemt je mee op speurtocht naar 'letters' die overal om ons heen zijn. 

Ben jij een BiebBouwer?

Ben jij gek op Minecraft? Ben je tussen de 9 en 14 jaar oud? Dan hebben wij een prachtige uitdaging voor jou: Biebbouwers, de Minecraftchallenge van de bibliotheek. Doe mee en win het minecraft bordspel!

Spannende schrijfwedstrijd!

Ben jij een woordkunstenaar, heb je een spannend verhaal te vertellen? En ben je tussen de 11 en 18 jaar? Doe dan mee met de schrijfwedstrijd van de Bibliotheek aan den IJssel!