Ines Makhan

Even voorstellen

Mijn naam is Ines Makhan, onderwijsspecialist bij de bibliotheek. De reden waarom ik onderwijsspecialist geworden ben, is om mijn passie voor educatie op een andere manier te kunnen vormgeven dan het alleen voor de klas staan, wat ik met veel liefde gedaan heb.

Leesonderwijs is essentieel en om hier een waardevolle bijdrage aan te kunnen geven geeft mij enorme voldoening en plezier. En ik mag nu voor mijn werk heel veel boeken lezen!
Boeken die mij bijblijven, zijn degenen die mij niet loslaten. Zoals Bijna iedereen kon omvallen van Toon Tellegen. Als kind was ik door dit boek gefascineerd, ik snapte er niks van maar ik vond het prachtig. Alice in Wonderland is een ander voorbeeld. Prachtig intrigerend geschreven, waarbij verwondering en verbazing zich rap afwisselen.

Prentenboeken zijn mijn grootste boekenliefde. Het zijn in mijn ogen vaak ondergewaardeerde schatten. Ik zie het als mijn missie om de mooiste prentenboeken op de kaart te zetten. Om te laten zien dat ze niet alleen voor de allerkleinsten geschikt zijn, maar dat zelfs volwassenen zich in de kunst en het verhaal kunnen verliezen!