Blog: Lees!

Heeft u dat ook wel eens? Dat u wel eens mee zou willen praten met gasten aan de tafel van een talkshow? Ik had dat een week of wat geleden toen Tommy Wieringa, schrijver voor volwassenen, zijn zorg uitsprak over kinderen die te weinig lezen en over de kwaliteit van de jeugdliteratuur in Nederland. Die kwaliteit, zo vond Tommy, liet te wensen over: "Echt goed geschreven kinderboeken zijn er niet heel veel", aldus de 52-jarige auteur. "Daar moet je toch wel goed naar zoeken." Volgens Wieringa, die zelf jonge kinderen heeft, is Lampje van Annet Schaap "een heel goed boek” (bron: Nu.nl)

Conny Reijngoudt, directeur van de bibliotheek schrijft regelmatig een blog

"Van uitleenpunt tot ‘People’s Palace’. Ik zet me in voor een bibliotheek met een duidelijke focus. Een focus die ligt op delen, lenen, lezen en leren. De bibliotheek moet een plek zijn voor en door mensen die de krachten bundelen om samen verder te komen".