2 juni 2020

‘De bibliotheek gaat weer open’ - 2 juni 2020. Heeft u het gezien op de posters, in de nieuwsbrief? Memorabel.

Na een periode waarin u alleen door online te reserveren en op afspraak boeken kon lenen, start op 2 juni een nieuwe fase voor de leden van onze bibliotheek: U kunt de bibliotheek weer in om een boek, tijdschrift of DVD te lenen. Leden met een gebruikerspas kunnen de computers weer gebruiken....kortom er gloort licht aan de horizon.

Conny Reijngoudt, directeur van de bibliotheek schrijft regelmatig een blog

"Van uitleenpunt tot ‘People’s Palace’. Ik zet me in voor een bibliotheek met een duidelijke focus. Een focus die ligt op delen, lenen, lezen en leren. De bibliotheek moet een plek zijn voor en door mensen die de krachten bundelen om samen verder te komen".