Actueel

Resultaat 81 - 90 (van 240)

 • Vragen over e-books lenen en lezen?

  10 juli 2018

  Heb je vragen over het lenen en lezen van e-books, kom dan woensdag 18 juli a.s. naar de bibliotheek in Krimpen aan den IJssel. Een medewerker van de bibliotheek helpt je graag aan een antwoord op je vraag, zodat jij zorgeloos leent en leest. Deze vakantie én daarna!

  Bekijk details van Vragen over e-books lenen en lezen?

 • Schaken, dammen en backgammon in de bibliotheek

  10 juli 2018

  Vanaf heden ben je in de bibliotheek niet alleen welkom voor het lenen, lezen en bekijken van boeken, e-books, kranten, tijdschriften en dvd’s, maar ook voor een stevig potje schaken, dammen of backgammon. Met je bibliotheekpas kun je het spel lenen, voor gebruik in de sfeervolle, vernieuwde bibliotheek. Hoe leuk is dat!

  Bekijk details van Schaken, dammen en backgammon in de bibliotheek

 • Onderhoud Wise-systeem bibliotheek

  3 juli 2018

  Aanstaande zondag, 8 juli 2018 tussen 17:00 en 23:00 uur zal er een Wise-update plaatsvinden. Dit betekent dat o.a. de digitale catalogus, de Wise app en MijnMenu even niet beschikbaar zijn.

  Bekijk details van Onderhoud Wise-systeem bibliotheek

 • Gratis online cursus van juli: effectief communiceren

  20 juni 2018

  Vanaf 1 juli te vinden op de website van de Online Bibliotheek: de gratis cursus van de maand juli. Dit keer: effectief communiceren.

  Bekijk details van Gratis online cursus van juli: effectief communiceren

 • Pas je MijnMenu-wachtwoord aan

  18 juni 2018

  Jouw privacy vinden wij belangrijk, daarom beveilig je jouw Mijn Menu of Wise App account met een zelfbedacht wachtwoord.

  Bekijk details van Pas je MijnMenu-wachtwoord aan

 • Prijzen voor de beste en mooiste kinderboeken

  7 juni 2018

  Op woensdag 20 juni 2018 vindt dé middag plaats waarop het kinderboek gevierd wordt en de prijzen voor de beste kinderboeken centraal staan. De Zilveren Griffels, Zilveren Penselen en Paletten en de Vlag en Wimpels werden die middag bekendgemaakt en uitgereikt!

  Bekijk details van Prijzen voor de beste en mooiste kinderboeken

 • Spannende Boeken Weken 2018

  7 juni 2018

  Van woensdag 6 t/m zondag 24 juni vinden de Spannende Boeken Weken 2018 plaats. Ook dit jaar staan de Spannende Boeken Weken in het teken van vakantielezen: lekker ontspannen met een stapeltje spanning. Gemiddeld nemen we zo’n zes boeken mee op reis. Spanning is het meest gelezen genre en het boek is onmisbaar voor een geslaagde vakantie. En die vakantie, die begint in de bibliotheek!

  Bekijk details van Spannende Boeken Weken 2018

 • Medewerkersbijeenkomst

  30 mei 2018

  Op dinsdag 5 juni is er in de ochtend een bijeenkomst voor alle medewerkers van de bibliotheek. Tijdens de bijeenkomst is Bibliotheek Capelle Centrum in de ochtend gesloten. Vanaf 13:00 uur staan de medewerkers voor je klaar om je te helpen.

  Bekijk details van Medewerkersbijeenkomst

 • Zomerleesclubs

  24 mei 2018

  De komende zomer kun je zowel in Bibliotheek Capelle Centrum als in Bibliotheek Krimpen meedoen aan een speciale Zomerleesclub.

  Bekijk details van Zomerleesclubs

 • Voorstelling Fred in de haven met Joris Lutz

  22 mei 2018

  Op woensdag 27 juni om 15:00 uur vindt er een muzikale voorstelling met Joris Lutz plaats, gratis toegankelijk in Bibliotheek Capelle Centrum, over het hondje Fred. Fred is in Rotterdam en daar wordt flink gewerkt!

  Bekijk details van Voorstelling Fred in de haven met Joris Lutz