• Vragen over e-books lenen en lezen?

10 juli 2018

Heb je vragen over het lenen en lezen van e-books, kom dan woensdag 18 juli a.s. naar de bibliotheek in Krimpen aan den IJssel. Een medewerker van de bibliotheek helpt je graag aan een antwoord op je vraag, zodat jij zorgeloos leent en leest. Deze vakantie én daarna!

Bekijk details van Vragen over e-books lenen en lezen?

• Schaken, dammen en backgammon in de bibliotheek

10 juli 2018

Vanaf heden ben je in de bibliotheek niet alleen welkom voor het lenen, lezen en bekijken van boeken, e-books, kranten, tijdschriften en dvd’s, maar ook voor een stevig potje schaken, dammen of backgammon. Met je bibliotheekpas kun je het spel lenen, voor gebruik in de sfeervolle, vernieuwde bibliotheek. Hoe leuk is dat!

Bekijk details van Schaken, dammen en backgammon in de bibliotheek

• Onderhoud Wise-systeem bibliotheek

3 juli 2018

Aanstaande zondag, 8 juli 2018 tussen 17:00 en 23:00 uur zal er een Wise-update plaatsvinden. Dit betekent dat o.a. de digitale catalogus, de Wise app en MijnMenu even niet beschikbaar zijn.

Bekijk details van Onderhoud Wise-systeem bibliotheek

• Gratis online cursus van juli: effectief communiceren

20 juni 2018

Vanaf 1 juli te vinden op de website van de Online Bibliotheek: de gratis cursus van de maand juli. Dit keer: effectief communiceren.

Bekijk details van Gratis online cursus van juli: effectief communiceren

• Pas je MijnMenu-wachtwoord aan

18 juni 2018

Jouw privacy vinden wij belangrijk, daarom beveilig je jouw Mijn Menu of Wise App account met een zelfbedacht wachtwoord.

Bekijk details van Pas je MijnMenu-wachtwoord aan

• Aangepaste opening

14 juni 2018

Donderdag 21 juni a.s. is Bibliotheek Capelle Centrum in verband met een besloten bijeenkomst open tot 15:00 uur. De volgende dag zijn we gewoon weer open om 10:00 uur en geopend tot 20:00 uur. Zien we je dan?

Bekijk details van Aangepaste opening

• Prijzen voor de beste en mooiste kinderboeken

7 juni 2018

Op woensdag 20 juni 2018 vindt dé middag plaats waarop het kinderboek gevierd wordt en de prijzen voor de beste kinderboeken centraal staan. De Zilveren Griffels, Zilveren Penselen en Paletten en de Vlag en Wimpels werden die middag bekendgemaakt en uitgereikt!

Bekijk details van Prijzen voor de beste en mooiste kinderboeken

• Spannende Boeken Weken 2018

7 juni 2018

Van woensdag 6 t/m zondag 24 juni vinden de Spannende Boeken Weken 2018 plaats. Ook dit jaar staan de Spannende Boeken Weken in het teken van vakantielezen: lekker ontspannen met een stapeltje spanning. Gemiddeld nemen we zo’n zes boeken mee op reis. Spanning is het meest gelezen genre en het boek is onmisbaar voor een geslaagde vakantie. En die vakantie, die begint in de bibliotheek!

Bekijk details van Spannende Boeken Weken 2018

• Medewerkersbijeenkomst

30 mei 2018

Op dinsdag 5 juni is er in de ochtend een bijeenkomst voor alle medewerkers van de bibliotheek. Tijdens de bijeenkomst is Bibliotheek Capelle Centrum in de ochtend gesloten. Vanaf 13:00 uur staan de medewerkers voor je klaar om je te helpen.

Bekijk details van Medewerkersbijeenkomst

• Zomerleesclubs

24 mei 2018

De komende zomer kun je zowel in Bibliotheek Capelle Centrum als in Bibliotheek Krimpen meedoen aan een speciale Zomerleesclub.

Bekijk details van Zomerleesclubs