Actueel

Resultaat 61 - 70 (van 224)

 • Nieuwe ronde Schrijfcafé

  12 juli 2018

  Dit najaar start er weer een schrijfcafé, een laagdrempelige bijeenkomst voor iedereen die graag wil schrijven of dit eens wil proberen. Het schrijfcafé zal in elk geval weer 3 keer plaatsvinden.

  Bekijk details van Nieuwe ronde Schrijfcafé

 • Schrijver Léon Biezeman in de bibliotheek

  10 juli 2018

  Voor kinderen die moeite hebben met lezen is er het Makkelijk Lezen Plein (MLP) in de bibliotheek. Op die plek staan aantrekkelijke boeken en ander materiaal zo gepresenteerd dat het makkelijker wordt om leuk leesmateriaal te vinden en het leesplezier te vergroten. Deze zomer zal Léon Biezeman, schrijver met dyslexie – tevens ambassadeur voor 'Dyslexia International' én lid van het Expertteam van de Oudervereniging Balans – diverse MPL-plekken in bibliotheken in Nederland bezoeken. Op woensdag 15...

  Bekijk details van Schrijver Léon Biezeman in de bibliotheek

 • Kom deze zomer programmeren in de bieb!

  10 juli 2018

  Programmeren is leuk en iedereen kan het. Geloof je het niet óf ben je nu al enthousiast? Meld je dan aan en zorg dat je er ook bent! We gaan van een afwasborstel een robotje bouwen, muziek maken met bananen, wortelen en drop, en filmen met een action cam.

  Bekijk details van Kom deze zomer programmeren in de bieb!

 • Vragen over e-books lenen en lezen?

  10 juli 2018

  Heb je vragen over het lenen en lezen van e-books, kom dan woensdag 18 juli a.s. naar de bibliotheek in Krimpen aan den IJssel. Een medewerker van de bibliotheek helpt je graag aan een antwoord op je vraag, zodat jij zorgeloos leent en leest. Deze vakantie én daarna!

  Bekijk details van Vragen over e-books lenen en lezen?

 • Schaken, dammen en backgammon in de bibliotheek

  10 juli 2018

  Vanaf heden ben je in de bibliotheek niet alleen welkom voor het lenen, lezen en bekijken van boeken, e-books, kranten, tijdschriften en dvd’s, maar ook voor een stevig potje schaken, dammen of backgammon. Met je bibliotheekpas kun je het spel lenen, voor gebruik in de sfeervolle, vernieuwde bibliotheek. Hoe leuk is dat!

  Bekijk details van Schaken, dammen en backgammon in de bibliotheek

 • Onderhoud Wise-systeem bibliotheek

  3 juli 2018

  Aanstaande zondag, 8 juli 2018 tussen 17:00 en 23:00 uur zal er een Wise-update plaatsvinden. Dit betekent dat o.a. de digitale catalogus, de Wise app en MijnMenu even niet beschikbaar zijn.

  Bekijk details van Onderhoud Wise-systeem bibliotheek

 • Gratis online cursus van juli: effectief communiceren

  20 juni 2018

  Vanaf 1 juli te vinden op de website van de Online Bibliotheek: de gratis cursus van de maand juli. Dit keer: effectief communiceren.

  Bekijk details van Gratis online cursus van juli: effectief communiceren

 • Pas je MijnMenu-wachtwoord aan

  18 juni 2018

  Jouw privacy vinden wij belangrijk, daarom beveilig je jouw Mijn Menu of Wise App account met een zelfbedacht wachtwoord.

  Bekijk details van Pas je MijnMenu-wachtwoord aan

 • Aangepaste opening

  14 juni 2018

  Donderdag 21 juni a.s. is Bibliotheek Capelle Centrum in verband met een besloten bijeenkomst open tot 15:00 uur. De volgende dag zijn we gewoon weer open om 10:00 uur en geopend tot 20:00 uur. Zien we je dan?

  Bekijk details van Aangepaste opening

 • Prijzen voor de beste en mooiste kinderboeken

  7 juni 2018

  Op woensdag 20 juni 2018 vindt dé middag plaats waarop het kinderboek gevierd wordt en de prijzen voor de beste kinderboeken centraal staan. De Zilveren Griffels, Zilveren Penselen en Paletten en de Vlag en Wimpels werden die middag bekendgemaakt en uitgereikt!

  Bekijk details van Prijzen voor de beste en mooiste kinderboeken