• Kinderboekenweek

21 september 2015

Thema van de Kinderboekenweek is: natuur, wetenschap en techniek onder het motto: raar, maar waar!

Bekijk details van Kinderboekenweek

• Nieuwe bibliotheekpassen

14 september 2015

Om onze leden in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn gaat de Bibliotheek alle bibliotheekpassen vervangen.

Bekijk details van Nieuwe bibliotheekpassen

• De Bibliotheek krijgt een TaalPunt

9 september 2015

Maandag 7 september 2015 was de officiƫle aftrap van het TaalPunt, Tijdens de kick off hebben alle leden van het Taalnetwerk Capelle aan den IJssel de samenwerking met een handtekening bekrachtigd. Als eerste tekende de wethouder Eric Faassen namens de gemeente Capelle aan den IJssel.

Bekijk details van De Bibliotheek krijgt een TaalPunt

• Nijntje-viert-feest koffer

1 september 2015

De Bibliotheek viert het hele jaar de 60e verjaardag van nijntje. Van september tot en met juni 2016 is er speciaal voor alle (bijna) 3-jarige leden een nijntje-viert-feest koffertje samengesteld. Nijntje wacht met open armen in het koffertje op jou! Kom je het feestkoffertje lenen?

Bekijk details van Nijntje-viert-feest koffer

• Openbare bibliotheek heeft steeds meer jonge leden

18 augustus 2015

De afgelopen jaren zijn steeds meer jongeren lid geworden van de openbare bibliotheek. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) in een onderzoek naar 100 jaar bibliotheekwezen.

Bekijk details van Openbare bibliotheek heeft steeds meer jonge leden