• KinderManifest aangeboden aan minister Plasterk

2 juni 2016

Politici moeten meer rekening houden met de wensen, rechten en meningen van kinderen. Dat blijkt uit onderzoek van de Vereniging van Openbare Bibliotheken in samenwerking met onderzoeksinstituut Qrius en de Kindercorrespondent.

Bekijk details van KinderManifest aangeboden aan minister Plasterk

• Macht en Pracht

26 mei 2016

Donderdag 2 juni onthult om 15:00 uur wethouder Josien van Cappelle de presentatie Macht en Pracht in de Bibliotheek van Capelle, de plek in Bibliotheek Capelle Centrum waar zichtbaar wordt gemaakt wat de historische, culturele en literaire achtergrond van Capelle aan den IJssel is.

Bekijk details van Macht en Pracht

• Boekverkoop

25 april 2016

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei is er in Bibliotheek Capelle Centrum een boekverkoop.

Bekijk details van Boekverkoop

• De LuisterBieb-app is vernieuwd

25 april 2016

LuisterBieb de app voor luisterboeken!

Bekijk details van De LuisterBieb-app is vernieuwd

• Heb je een wachtwoord met hoofdletters?

11 april 2016

Na 10 april kan het zijn dat u de volgende melding ontvangt bij het inloggen in Mijn menu: Gebruikersnaam of wachtwoord onjuist.

Bekijk details van Heb je een wachtwoord met hoofdletters?

• Help Digitaal Meedoen het web op!

29 maart 2016

In mei 2015 is op initiatief van de gemeente Capelle aan den IJssel het project Digitaal Meedoen in het leven geroepen.

Bekijk details van Help Digitaal Meedoen het web op!

• Het Streekmuseum Krimpenerwaard kleurt blauw!

29 maart 2016

Vanaf 14 april is er in het museum de tentoonstelling Blauw.

Bekijk details van Het Streekmuseum Krimpenerwaard kleurt blauw!

• Herinneringskoffers

3 maart 2016

De Bibliotheek heeft oude koffers gevuld met herinneringen. Deze koffers zijn een hulpmiddel om met (dementerende) ouderen of afasiepatiƫnten herinneringen uit het verleden op te halen.

Bekijk details van Herinneringskoffers

• De Bibliotheek doet mee met NLdoet

3 maart 2016

Nog een week en dan is het zover: NLdoet. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van ons land. In 2015 waren ruim 300.000 Nederlanders actief bij ruim 7.600 klussen. Dit jaar is NLdoet op 11 en 12 maart.

Bekijk details van De Bibliotheek doet mee met NLdoet

• Mijn favoriet voor jou!

26 februari 2016

Medewerkers Bibliotheek aan den IJssel over hun favoriete boek, film of tijdschrift.

Bekijk details van Mijn favoriet voor jou!