• VoorleesExpress ontmoet ZangExpress

23 juni 2016

De VoorleesExpress gaat het voorleesseizoen feestelijke afsluiten in Bibliotheek Capelle Centrum. Hiervoor hebben ze de ZangExpress uitgenodigd.

Bekijk details van VoorleesExpress ontmoet ZangExpress

• Tijdelijke sluiting Bibliotheek Krimpen

19 juni 2016

Aankomende zomer wordt Bibliotheek Krimpen verbouwd. Er komt een andere indeling en inrichting van de bibliotheek met als resultaat een nieuwe, toekomstbestendige bibliotheek in Krimpen. Ook de Tuyter wordt in die periode verbouwd.

Bekijk details van Tijdelijke sluiting Bibliotheek Krimpen

• De catalogus is verbeterd

16 juni 2016

De zoekresultaten zijn overzichtelijk bij elkaar aan de linkerkant te zien. Ook is te zien of het boek te leen is als een e-book.

Bekijk details van De catalogus is verbeterd

• De Bibliotheek/HEMA academie wordt vernieuwd

16 juni 2016

Volg jij nu een cursus via de Bibliotheek van de HEMA academie?

Bekijk details van De Bibliotheek/HEMA academie wordt vernieuwd

• De VakantieBieb is open

14 juni 2016

Hèt zomercadeau van de bibliotheek. Gratis e-books voor iedereen op smartphone of tablet!

Bekijk details van De VakantieBieb is open

• KinderManifest aangeboden aan minister Plasterk

2 juni 2016

Politici moeten meer rekening houden met de wensen, rechten en meningen van kinderen. Dat blijkt uit onderzoek van de Vereniging van Openbare Bibliotheken in samenwerking met onderzoeksinstituut Qrius en de Kindercorrespondent.

Bekijk details van KinderManifest aangeboden aan minister Plasterk

• Macht en Pracht

26 mei 2016

Donderdag 2 juni onthult om 15:00 uur wethouder Josien van Cappelle de presentatie Macht en Pracht in de Bibliotheek van Capelle, de plek in Bibliotheek Capelle Centrum waar zichtbaar wordt gemaakt wat de historische, culturele en literaire achtergrond van Capelle aan den IJssel is.

Bekijk details van Macht en Pracht

• Boekverkoop

25 april 2016

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei is er in Bibliotheek Capelle Centrum een boekverkoop.

Bekijk details van Boekverkoop

• De LuisterBieb-app is vernieuwd

25 april 2016

LuisterBieb de app voor luisterboeken!

Bekijk details van De LuisterBieb-app is vernieuwd

• Heb je een wachtwoord met hoofdletters?

11 april 2016

Na 10 april kan het zijn dat u de volgende melding ontvangt bij het inloggen in Mijn menu: Gebruikersnaam of wachtwoord onjuist.

Bekijk details van Heb je een wachtwoord met hoofdletters?