Zaterdag 16 december laatste openingsdag Bibliotheek Duikerlaan

Bibliotheek gaat terug naar Stadsplein & leden lekker lang lezen!

Op zaterdag 16 december is de bibliotheek aan de Duikerlaan voor het laatst open. De bibliotheek verhuist terug naar het dan verbouwde pand aan het Stadsplein. Op maandag 8 januari openen de deuren.

Vanwege de sluitingsperiode, is de leentermijn verlengd. Dat wordt lekker lezen tijdens de kerstperiode!

Centrumvestiging bijna gereed
Bibliotheek aan den IJssel trok op 8 mei jl. in het leegstaande pand van het oude postkantoor aan de Duikerlaan. Er werd verbouwd aan het Stadsplein! Het resultaat zal een frisse, sfeervolle en toegankelijke plek zijn voor iedereen.

Er wordt hard gewerkt in de centrumvestiging die de bibliotheek gaat delen met Rabobank, Anytime Fitness en een horecagelegenheid. Het eind komt in zicht! Zaterdag 16 december is Bibliotheek Duikerlaan voor het laatst open en in de drie weken daarna kun je terecht bij Bibliotheek Krimpen of Kinderbibliotheek ’s-Gravenland. Zij hanteren hun gebruikelijke openingstijden.

Lekker lang lenen
Terwijl de bibliotheek verhuist kunnen leden lekker lang lezen; vanwege de sluiting is de leentermijn (voor aan de Duikerlaan geleende materialen!) automatisch verlengd. Heb je dus materialen in huis die tussen 17 december en 8 januari ingeleverd zouden moeten worden, dan mag je daar nog even langer van genieten.

Verbouwing in beeld

Via foto's kun je de werkzaamheden en vorderingen in de verbouwing volgen.

We begrijpen dat je vragen hebt

We hebben een aantal vragen en antwoorden verzameld.   

Stadsdichter Miranda de Haan maakt vertelsel voor de bibliotheek