Abonnement beëindigen

Na een jaar lidmaatschap kun je je abonnement op elk moment beëindigen. Wij hanteren een opzegtermijn van 1 kalendermaand.

Houd er rekening mee dat je pas kunt opzeggen wanneer je alle materialen die op je pas staan hebt ingeleverd en er geen bedragen meer openstaan.

Opzeggen omdat je een klacht hebt?

Laat het ons weten. Sterker nog: deel jouw klachten altijd met ons.

Wij werken hard om jou de beste service te bieden, zodat jij je welkom en geholpen voelt in onze bibliotheek. Vertel ons dus waarom jij jouw abonnement opzegt; onverhoopte problemen lossen wij namelijk graag voor je op! Mail naar inlichtingen@bibliotheekaandenijssel.nl als je lid bent in Capelle aan den IJssel en naar krimpen@bibliotheekaandenijssel.nl als je lid bent in Krimpen aan den IJssel.

Vriend worden?

Maak je geen gebruik meer van de bibliotheek, maar vind je de bibliotheek wel een belangrijke instelling voor Capelle en Krimpen aan den IJssel? Word dan Vriend van de Bibliotheek!

Resterend tegoed schenken?

Wanneer na opzeggen een tegoed op je pas overblijft, kun je dit ook schenken aan een project van Bibliotheek aan den IJssel. Momenteel gaan deze schenkingen naar o.a. het Gouden uurtje.

Om jouw opzegging te verwerken hebben we de juiste gegevens nodig.