Vacatures en vrijwilligerswerk

Werken bij Bibliotheek aan den IJssel betekent werken in een inspirerende en dynamische werkomgeving, die volop in beweging is.

Vacatures

De Stichting Bibliotheek aan den IJssel voert het bibliotheekwerk uit in Capelle en Krimpen aan den IJssel. Een bibliotheek in ontwikkeling met twee centrale vestigingen, twee servicepunten en op achttien basisscholen een Bibliotheek op school.  

Op dit moment heeft de bibliotheek geen vacature.

Vrijwilligers

Heb je wel eens gedacht aan vrijwilligerswerk bij de bibliotheek? Wij hebben jou nodig! Werk je graag met mensen en media en ben je op zoek naar boeiend en afwisselend vrijwilligerswerk? Een prachtige mogelijkheid om samen met collega’s de bibliotheek te maken tot een gezellige ontmoetingsplaats.  

Wat maakt vrijwilligerswerk in de bibliotheek de moeite waard? De bibliotheek biedt een prettige werksfeer en een inspirerende omgeving.

Op dit moment zijn we op zoek naar:

Stage

HBO of universitaire studenten kunnen bij ons terecht voor een stage. HBO of universitaire studenten met studierichting op het terrein van ondernemerschap, cultuur of literatuur kunnen hiertoe contact opnemen met Regina Oudwater, Teamleider service: vacaturesenstages@bibliotheekaandenijssel.nl

Op dit moment hebben wij geen stageplekken vrij.