Klantenpanel

De klant is koning, maar wat wil onze klant?

Met BiebPanel, het online klantenpanel, wordt dat een stuk inzichtelijker voor de bibliotheek. Via het online klantenpanel kunn je je mening geven over allerlei zaken die spelen bij onze bibliotheek. Jouw mening is voor ons van groot belang. Daardoor kunnen wij onze dienstverlening waar nodig aanpassen en verbeteren.

Inmiddels doen ruim 80 bibliotheken mee, en met ruim 25.000 bibliotheekleden is BiebPanel één van de grootste klantenpanels van Nederland.

1. Je mening telt!

Je laat ons drie tot viermaal per jaar door middel van een online
    vragenlijst weten wat je goed vindt of juist anders wilt en wij
    gebruiken de uitkomsten om onze dienstverlening te verbeteren.

Het invullen van de vragenlijst kost je per keer zo’n tien minuten en het wordt door ons zeer gewaardeerd!

2. Wie zoeken we?

Jong, oud, man, vrouw; iedereen is welkom om mee te doen. Ben je ouder dan 16 jaar en maak je gebruik van de bibliotheek? Meld je dan aan!

Je privacy en identiteit worden beschermd (gegarandeerd geen
    ongewenste telefoontjes of spam). Je krijgt alleen uitnodigingen via
    e-mail en vult de vragenlijsten online in.

3. Meld je aan

Alle antwoorden worden anoniem verwerkt. Een samenvatting van de resultaten van alle onderzoeken publiceren wij na afloop op onze website.

We hopen je snel te mogen verwelkomen als nieuwe deelnemer van ons klantenpanel.

Rapportages