Exposities

Ben je een professioneel of amateur kunstenaar en vind je het leuk om je werk in een openbare ruimte te laten zien? Heb je een bijzondere verzameling of ben je een enthousiaste modelbouwer? Bibliotheek aan den IJssel bied je een plek om veel mensen kennis te laten maken met je werk of hobby. Ook samen exposeren behoort tot de mogelijkheden hetgeen soms tot boeiende resultaten leidt.

Laat zien wat je kunt!

Bibliotheek Capelle Centrum beschikt over een lange expositiewand met mooie lichtinval. Langs de wand kunnen ca. 25 schilderijen geëxposeerd. Ophangsysteem is aanwezig en tevens zijn er drie vitrines ter beschikking van de exposant.

• Huur € 81,50 per maand
  • Huur vitrine is € 15,00 per maand

De prijzen zijn exclusief BTW.

Ben je geïnteresseerd in het huren van een expositieruimte neem dan contact op Mariëlle Post m.post@bibliotheekaandenijssel.nl