Nieuw: Groot- | Oudercafé

Gepubliceerd op: 9 december 2020 13:59

Vanaf januari 2020 is er elke laatste vrijdag van de maand een Groot- | Oudercafé. Op vrijdag 31 januari trappen we feestelijk af met als thema 'Voorlezen voor peuters', want het zijn dan de Nationale Voorleesdagen. De Koffie staat klaar!

Bij elk café staat er een ander thema centraal en is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en vragen aan elkaar. Denk aan thema’s als voorlezen, gezondheid en omgaan met emoties tot spelen, eten en mediaopvoeding. En natuurlijk kun je als deelnemer ook zelf onderwerpen aandragen.   

Nationale Voorleesdagen

Deze eerste editie staat in het teken van de Nationale Voorleesdagen en gaat over voorlezen: met om 9:30 een voorleesoptreden met vertelkastje voor kinderen van 2-4 jaar! Vanaf 10:00 uur praten we over het (belang) van voorlezen, BoekStart, VoorleesExpress en nog veel meer.

Vrije inloop

De toegang tot het Groot- | Oudercafé is gratis, de koffie en thee staan klaar. Je wordt welkom geheten door een van onze vaste vrijwilligers en er is altijd een specialist met veel kennis over het thema aanwezig om vragen te beantwoorden. Het café is van 8:45 uur tot 10:15 uur en heeft een vrije inloop.

Ook jonge kinderen zijn van harte welkom. Er liggen spelletjes en heel veel leuke boekjes voor hen klaar.

Home-Start, CJG en de bibliotheek organiseren samen het Groot- | Oudercafé.