Heb je een wachtwoord met hoofdletters?

Gepubliceerd op: 11 april 2016 15:44

Na 10 april kan het zijn dat u de volgende melding ontvangt bij het inloggen in Mijn menu: Gebruikersnaam of wachtwoord onjuist.

Heb je voor 27 januari 2016 één of meerdere hoofdletters in je wachtwoord opgegeven, dan zal je wachtwoord vanaf 10 april niet meer werken. Wij raden je aan om je wachtwoord in kleine letters in te voeren, of de link 'Wachtwoord kwijt' te gebruiken. Je geeft dan je e-mailadres door en via je e-mailaccount krijg je een link toegestuurd om een nieuw wachtwoord op te geven.

Android App

Op dit moment komt bij sommige gebruikers van de Wise App op een Androïd toestel het volgende probleem voor:

De knoppen 'Menu' (linksboven) en 'Zoek' (rechtsboven) doen het niet, evenals het aanklikken van aanwinsten, toplijsten, een exemplaar van het startscherm en de openingstijden.

De oorzaak zit in de laatste update van 'Android System WebView'. Als deze laatste update van WebView wordt verwijderd, doet de Wise app het weer.

Wel moet worden voorkomen dat door automatisch updaten de laatste versie van WebView weer op het toestel terechtkomt.
Het automatisch updaten moet dus uitgeschakeld worden. Volg daarvoor onderstaande stappen:

  • Zoek in de Google Play Store naar een app "Android System WebView"
  • Kies bij deze app voor "Verwijderen" - de laatste updates worden nu verwijderd, maar de oorspronkelijke versie van WebView blijft beschikbaar
  • Zet bij de app het vinkje uit voor "Automatisch updaten" (druk hiervoor op de drie stipjes onder elkaar rechtsboven in de Google Play Store)

Er wordt in de tussentijd gewerkt aan een zo spoedig mogelijke oplossing van dit probleem.

Excuses voor het ongemak.

Lees de handleiding