Minecraftchallenge

Win een Minecraft bordspel!

Alle Minecraft-fans opgelet!

Iedere maand organiseren de BiebBouwers van de bibliotheek een heuse Minecraftchallenge. Je gaat aan de slag met een uitdagende bouwopdracht met steeds een ander thema én met jouw bouwwerk maak je kans op toffe prijzen: het Minecraft-bordspel, het boek De Ickabog van J.K. Rowling en het enige echte BiebBouwers-shirt! Ben je tussen de 9 en 14 jaar en woon je in Noord- of Zuid-Holland? Lees dan snel verder!

Challenge #12: Bouw een kasteel!

De BiebBouwers hebben een primeur, een nieuwtje van magische proporties:in Nederland komt een vestiging van Zweinstein! Het wordt de enige echte Nederlandse Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. En natuurlijk moet die school ook in een betoverd kasteel komen.

Directeur van deze nieuwe hogeschool is de wereldberoemde tovenaar Harrie Snotter. Hij is niet de meest handige magicus, want wat hij ook probeert, er komt niks bruikbaars uit zijn toverstok. Hij kan dus wel wat hulp gebruiken! Helpen jullie mee om een betoverend kasteel in Minecraft te bouwen? Eentje met magische kamers, doorkijkspiegels, verdwaalgangen… Leef je uit, want alles kan als je kan toveren!

Ga aan de slag en stuur jouw bouwwerk vóór 24 mei 2021!