Minecraftchallenge

Win een Minecraft bordspel!

Alle Minecraft-fans opgelet!

Iedere maand organiseren de BiebBouwers van de bibliotheek een heuse Minecraftchallenge. Je gaat aan de slag met een uitdagende bouwopdracht met steeds een ander thema én met jouw bouwwerk maak je kans op toffe prijzen: Minecraftspel, het BiebBouwersshirt en het stripboek Het Waterwapen van Ad Maas, beschikbaar gesteld door onze erfgoedpartner Stichting Oude Hollandse Waterlinie! Ben je tussen de 9 en 14 jaar en woon je in Noord- of Zuid-Holland? Lees dan snel verder!

Challenge #15: Bouw een fort van de Oude Hollandse Waterlinie!
Het is 1672 en ons land is in oorlog met de Fransen. Het is een echt rampjaar: het Franse leger rukt razendsnel naar ons op en het enige wat ons nog kan redden is water en sterke forten! Die forten, we noemen ze nu samen de Oude Hollandse Waterlinie, zijn hele bijzondere bouwwerken. Een geweldige uitdaging voor de BiebBouwers, om na te bouwen in Minecraft! Doe je weer mee? De opdracht bevat prachtige dronebeelden van onze erfgoedpartner Stichting Struinen en Vorsen.
Ben je tussen de 9 en 14 jaar en woon je in Noord- of Zuid-Holland? Doe dan mee aan deze wedstrijd en maak kans op een prijs!

Doe mee met de nieuwe Minecraft Challenge
Wanneer je klaar bent met bouwen stuur je een filmpje van jouw gebouw naar biebbouwers@probiblio.nl. Geef daarbij je naam, je leeftijd en je woonplaats door. Een jury van Minecraft-experts bekijkt alle inzendingen en kiest de mooiste uit. 


Ga aan de slag en stuur jouw bouwwerk vóór 16 oktober naar ons op.