Minecraftchallenge

Win een Minecraft bordspel!

Alle Minecraft-fans opgelet!

Iedere maand organiseren de BiebBouwers van de bibliotheek een heuse Minecraftchallenge. Je gaat aan de slag met een uitdagende bouwopdracht met steeds een ander thema én met jouw bouwwerk maak je kans op een prijs! Ben je tussen de 9 en 14 jaar en woon je in Noord- of Zuid-Holland? Lees dan snel verder!

Challenge #10: Bouw een huis op, in of onder water (maart 2021)

Het is je misschien opgevallen, maar het water in de rivieren stond in februari weer historisch hoog. En dat wordt zo langzamerhand een uitdaging. De aarde warmt op en het ijs smelt en daardoor stijgt het water. Hoe houden wij in ons koude kikkerlandje dan nog droge voeten? In de nieuwe BiebBouwers Minecraftchallenge ga je daar over nadenken. Bouw je huis op, in of onder het water en zorg ervoor dat je droog kunt blijven wonen. En je kan er nog een prijs mee winnen ook! Ben je tussen de 9 en 14 jaar en woon je in Noord- of Zuid-Holland, doe dan mee aan deze wedstrijd!

Je kan er een prijs mee winnen!

Ben je klaar met bouwen, stuur dan een filmpje op van jouw waterhuis naar BiebBouwers@probiblio.nl. Geef daarbij je naam, je leeftijd en je woonplaats door. Een jury van Minecraft-experts bekijkt alle inzendingen en kiest de mooiste uit. De winnaar wint een geweldig Minecraftspel, het boek ‘Erop of Eronder’ van Anne Pek en het BiebBouwers-shirt!

Ga aan de slag en stuur jouw bouwwerk vóór 22 maart naar ons op. Hou jij droge voeten?