Invalkracht

Ben jij klantgericht? Heb je een passie voor lezen en omarm je digitale ontwikkelingen? Wil je mensen helpen bij het verbeteren van hun taal- en digitale vaardigheden? En dat in je eigen regio? Dan zoeken wij jou!

De Bibliotheek aan den IJssel is per direct op zoek naar een

Bibliotheekmedewerker - invalkracht

Als Bibliotheekmedewerker ben je actief binnen het team publieksdiensten, in de centrale bibliotheek van Capelle aan den IJssel of Krimpen aan den IJssel. Je bent het visitekaartje van onze organisatie en staat in direct contact met klanten. Je helpt mensen met vragen of problemen op het gebied van bijvoorbeeld DigiD, de CoronaCheck-app en toeslagen bij ons Informatiepunt Digitale Overheid en collectie en abonnementen. Je werkzaamheden kunnen plaatsvinden van maandag tot en met zaterdag, overdag maar ook ‘s avonds.

Jouw profiel

• Affiniteit met en kennis van literatuur, digitale bestanden en in het bezit van digitale vaardigheden
  • Ervaring in een werkomgeving waarbinnen klantcontact centraal staat
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Brede interesse in maatschappelijke trends en lokale ontwikkelingen

Wij bieden jou

• Een veelzijdige baan in een bibliotheekorganisatie die zich ontwikkelt naar een maatschappelijke en educatieve bibliotheek en die inclusiviteit nastreeft
  • Fijne collega’s waar je veel van kunt opsteken en die ook graag van jou leren
  • Jaarcontract met mogelijkheid tot een vast contract
  • Een salaris van maximaal 2.508,00,- bruto per maand (salarisschaal 3/4, CAO Openbare Bibliotheken) op basis van een 36-urige werkweek. Je exacte salaris is afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring.
  • Eindejaarsuitkering van 3,25%
  • Pensioenregeling

Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marja van Opijnen, Coördinator Dienstverlening: 010-4503244 of m.opijnen@bibliotheekaandenijssel.nl.

Solliciteren

Stuur je brief en CV naar Regina Oudwater, Teamleider Service: r.oudwater@bibliotheekaandenijssel.nl.