Een passie voor e-books en luisterboeken

Boeken, e-books en luisterboeken in één abonnement

Een passie voor e-books en luisterboeken

Met een bibliotheekpas kun je naast de normale boeken ook heel gemakkelijk e-books én luisterboeken lenen. Met het een Standaardabonnement heb je al voor €4,20 toegang tot 28.000 e-books en 3.600 luisterboeken. Makkelijk voor onderweg, op vakantie of gewoon als je geen zin hebt om de deur uit te gaan.

24/7

Je kunt 24/7 de nieuwste boeken kunnen lezen én luisteren zonder rekening te houden met openingstijden.

• Kies uit duizenden e-books
  • Leen elke 3 weken 10 e-books
  • Geniet van luisterboeken met de LuisterBieb-app

Een greep uit de 28.000 e-books

Hoe leen je e-books en luisterboeken?

Om e-books te lenen ga je naar de website van de online Bibliotheek. Hier kun je inloggen met je e-mailadres of pasnummer. Als je voor het eerst e-books leent, wordt gevraagd je eenmalig te registreren met je e-mailadres. Een uitgebreide uitleg kun je terugvinden op de hulppagina van de online Bibliotheek.

Voor luisterboeken hoef je alleen de app te downloaden in de Appstore of via Google Play. Hier kun je registeren en heb je vervolgens toegang tot meer dan 3.600 luisterboeken.

Hulp nodig?

We leggen het je graag uit bij het Digicafé:

• maandag 10:00-12:00 | Bibliotheek Capelle Centrum
  • dinsdag 10:00 - 12:00 | Bibliotheek Krimpen.

Kom langs, de koffie staat klaar!

Luisterboeken