Mijn favoriet: Bijzondere vrouwen zoals jij en ik

Mijn favoriet voor jou, omdat dit boekje speciaal geschreven is voor vrouwen. Je zult in je eigen leven veel herkennen van de situaties waar de vrouwen in dit boekje doorheen gaan.

Je raakt geïnspireerd door de verhalen. Je krijgt principes en sleutels aangereikt die je in je eigen leven kunt toepassen.

Het boekje is toegankelijk, makkelijk te lezen, uit het leven gegrepen, uitnodigend, echt, bemoedigend, herkenbaar, realistisch, ontroerend en met liefde geschreven.

Na het lezen van dit boekje had, en heb ik nog, een echte voorstelling van hoe bijzonder ik ben voor Jezus, hoe Hij ernaar verlangt mij te ontmoeten en op mij wacht. Bij mij raakte Hij mijn hart, het zette mij in beweging. Het verlangen om Hem te ontmoeten werd bij mij gevoed en ook werkelijkheid.

Om hiermee aan de slag te gaan is het werkboekje erbij inbegrepen. Als jij je afvraagt: “Hoe ontmoet ik Jezus en wat is dan de impact op mijn leven?”, zijn dit echt de boekjes voor jou!

Veel leesplezier en we zijn allemaal gemaakt door een bijzondere God, bedoeld om een bijzonder leven met Hem te leiden. Bijzondere vrouwen zoals jij en ik!