Start nieuwe leesclub literatuur in Capelle aan den IJssel

Bibliotheek aan den IJssel en Stichting Senia organiseren op dinsdag 29 januari 2019 om 10:15 uur een informatiebijeenkomst voor mensen die belangstelling hebben voor een leesclub Nederlandse en vertaalde literatuur. De informatiebijeenkomst vindt plaats in Bibliotheek Capelle Centrum. De toegang is gratis. Meer informatie?
 

 • Liefde voor boeken delen?

  Wekelijks samenkomen met andere boekenliefhebbers en samen praten over het boek dat je op dat moment allebei leest? Kom bij Leesclub aan den IJssel en start op 2 oktober a.s. met De IJsmakers van Ernest van der Kwast. 

  Boekenclub aan den IJssel komt elke dinsdag van 10:30 tot 12:00 uur samen in cursusruimte 1 van Bibliotheek Capelle Centrum aan het Stadsplein. Kosten voor deelname bedragen 60 euro.

  Meer informatie en aanmelden: Hetti Koster, h.koster@bibliotheekaandenijssel.nl

 • Leesclub de Vijverhof

  Ook de Vijverhof in Capelle aan den IJssel heeft een leesclub waar iedereen welkom is en leeftijd geen rol speelt.

  Er is binnen leesclub De Salon plek voor nieuwe leden, dus vind je het leuk om samen te genieten van mooie boeken of wil je vrijblijvend eens komen kijken hoe het in zijn werk gaat? Neem dan contact op met mevrouw Corrie Krijt, 010-4504153

 • Stichting Senia vindt een leesclub bij jou in de buurt

  Zoek je geïnteresseerden in literatuur, filosofie of geschiedenis? Je vindt ze in de leesgroepen van Senia. Ruim 1.150 leesgroepen zijn er, over het hele land verspreid.

  Of gaat je belangstelling uit naar muziek? In muziek-luistergroepen ontmoeten geïnteresseerden in klassieke muziek elkaar. Het werkt simpel: je meld je aan als belangstellende en Senia zorgt dat je aansluiting vindt bij gelijkgezinden in jouw eigen woonplaats.

  Heb je al afspraken gemaakt met een bestaande groep, waarin je wilt gaan deelnemen? Vul dan het aanmeldingsformulier in op deze pagina.

Wat leest Leesclub aan den IJssel vanaf 2 oktober 2018?