• Vrijheid

   

  Ik ben gefascineerd door vrijheid en door datgene wat de mens daarmee doet. Het ontdekken van vrijheid kwam bij mij lang geleden voort uit tekenen en schilderen en dit werd later gevolgd door het schrijven van korte verhalen. Omdat ik ´vrijheid´ en kunst enorm belangrijk vind voor deze maatschappij en omdat het tekenen voor mij een belangrijke functie innam m.b.t. de ´ontdekking´ van vrijheid, sta ik op de foto in de eregalerij van de bibliotheek met een compilatie van enkele tekeningen die ik in het verleden gemaakt heb.

   

 • Biografie

  Geboren en getogen in Bergen op Zoom. Na enige omzwervingen door studie, werk en liefde vestigde ik mij in Zuid-Holland en vanaf 2000 woon ik in Krimpen aan den IJssel.

  Mijn schrijversdebuut is op 10 juli 2015 uitgegeven en is getiteld Spraakverwarming. Het boek is geïllustreerd met tekeningen van eigen hand.

  Ik sta positief in het leven en neem levenszaken serieus maar benader deze ook relativerend en met een knipoog. De onderwerpen van mijn verhalen hebben een grote diversiteit met soms humor en sarcasme en zeker met liefde voor het leven. Creativiteit voor mijn verhalen put ik uit de alledaagse dingen die mij raken en waarmee ik mij verbonden voel.

   

   

Boek van Ivo Verbiest

Ivo Verbiest