• Topstuk

   

  Mijn topstuk is mijn schrijfboekje. Dit schrijfboekje heb ik altijd in mijn tas zitten, zodat ik hersenspinsels, of dingen en/of zaken waar ik nog eens over na wil denken, op kan schrijven.

   

   

   

   

 • Biografie

  Claudia de Rave-Reijpert (1964), geboren en getogen in Rotterdam, heeft daarna 29 jaar in Capelle aan den IJssel gewoond. Nu, na haar huwelijk met Wim de Rave, woonachtig in Krimpen aan den IJssel.

  Ik heb een tijd bij deelgemeente Delfshaven gewerkt en reisde dagelijks met het Openbaar Vervoer vanuit Capelle aan den IJssel naar Delfshaven. Het is bijzonder, dat wanneer je om je heen kijkt tijdens het reizen, veel zaken kunnen opvallen… als je er maar oog voor hebt. Nuttige zaken, grappige zaken, bijzondere zaken, maar ook alledaagse voorvallen. Deze heb ik opgeschreven in een schrijfboekje. Mijn dochter pakte steeds dit schrijfboekje en op mijn vraag: “Wat doe je met mijn boekje?” Was haar antwoord: “Ik vind de verhaaltjes zo leuk!” Daar moest ik wat mee doen. Via uitgeverij Boekscout heb ik mijn eerste boekje Overwegingen uitgebracht.
  Leuk detail is dat mijn dochter Carmen alle foto’s voor mijn boekje OVerwegingen heeft gemaakt.

Boeken van Claudia de Rave-Reijpert