BoekStartcoach

BoekStartcoach Anke

Anke is er voor alle ouders die graag met hun baby, dreumes of peuter lezen en die daar meer uit willen halen of wel wat (boeken)tips kunnen gebruiken. Anke is als BoekStartcoach regelmatig aanwezig op het CJG in Krimpen aan den IJssel en in Bibliotheek Krimpen.

CJG en Bibliotheek samen sterk voor taalvaardigheid

Een vertrouwd gezicht

Anke van der Neut is binnen Bibliotheek aan den IJssel specialist 0-6 jaar. Zij weet als geen ander wat er leeft binnen deze doelgroep, wat de ontwikkelingen op mediagebied zijn voor deze doelgroep en hoe je effectief en met plezier bezig kunt zijn met boeken en andere materialen. Samen, om zo de band te versterken en de ontwikkeling te stimuleren!

Wekelijks aanwezig

BoekStartcoach Anke van der Neut is wekelijks aanwezig in Bibliotheek Krimpen. Ook vind je haar regelmatig op het CJG Krimpen aan den IJssel. Loop gerust langs, voor vragen omtrent lezen met je baby, dreumes of kleuter, of voor boekentips.

In Bibliotheek Krimpen
De eerste 2 woensdagen van de maand | 16:00-17:00
De laatste 2 dinsdagen van de maand | 10:00-11:00  

Voorleesuurtje
Op de laatste 2 dinsdagen verzorgt Anke tevens Peuterlezen voor 1,5 tot 2,5 jarigen. Anke leest dan van 10:30 tot 11:00 uur voor. Aanmelden is niet nodig, kom er gezellig bij zitten als je in de buurt bent.

Belang van lezen

Met je baby op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van je kind, zo blijkt uit onderzoek. En het verhoogt de concentratie. Allemaal zaken waar je baby een leven lang plezier van heeft.Baby’s kunnen meer dan je denkt. Al vanaf de eerste dag luistert je baby naar je stem. In het eerste jaar ontwikkelt een kind zich snel en leert het veel nieuwe dingen.