Worden wat je wil, vroeger en nu

9 oktober 2021, van 15:00 tot 16:30 | Van Cappellenhuis

Kosten: € 8,00, kinderen en Vrienden € 5,00, incl. drankje

Wat ga je later worden? Misschien wil je bij de politie, de brandweer, lesgeven voor de klas, voetballen bij Feyenoord, als influencer de wereld veroveren of .... een kunstenaar worden, bijvoorbeeld muzikant!

Familievoorstelling

Met het ensemble Klassiek op Zuid onder leiding van Miranda Rademaker en met medewerking van schrijfster/theatermaakster Joyce Tutek.

Aansluitend bij het thema van de Kinderboekenweek maakten schrijfster/ theatermaakster Joyce Turek en violiste van Klassiek op Zuid Miranda Rademaker een voorstelling voor kinderen van 6 tot 10 en hun (groot-) ouders. Ze nemen het publiek met een verhaal, veel muziek en een beetje theater mee op een zoektocht naar “worden wat je wil” vroeger en nu.
Met als afsluiting een workshop waar een aantal kinderen uit het publiek zelf kunnen ervaren hoe het is om als violist op het podium te staan!

Familievoorstelling i.h.k.v. de Kinderboekenweek i.s.m. het Van Cappellenhuis