Inloopschool: Verbeter je gezondheid met veganistische voeding

11 december 2021, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Capelle Centrum

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Veganisme raar of moeilijk? Helemaal niet! In deze interactieve workshop Neemt Orthomoleculaire voedingskundige Trientje Blenkers-Klein je mee in de wereld van veganistisch eten.

Veganisme is een hot item, maar we horen nog regelmatig dat mensen het raar of moeilijk vinden. Jammer, want dat is het totaal niet! Je zult versteld staan hoe makkelijk het is om vegan te eten. Zijn alle opties ook gezond? Daar vertellen we je ook meer over, net als hoe je makkelijk kunt minderen met vlees én toch heerlijk voedzaam kunt blijven eten zonder gedoe. Proeven hoe lekker het is? Dat kan, want we nemen ook wat lekkers mee!

Over Trientje Blenkers-Klein

Trientje: Ik ronde een opleiding in marketing en communicatie af, maar schoolde me uiteindelijk om tot orthomoleculaire voedingskundige. Plantaardig eten kwam op mijn pad door mijn zoektocht naar een betere gezondheid, maar de stap naar veganisme kwam vooral doordat ik kinderen op de wereld heb gezet en deze mooie wereld wil doorgeven en hen wil leren dat je met respect hoort om te gaan met onze dieren en het milieu. Met deze lezing wil ik je vooral informeren en inspireren om vaker gezond plantaardig te eten.

Wees er snel bij!

  • Het aanbod van de workshops is voor volwassenen en iedereen is welkom.
  • We hebben 12 plekken beschikbaar in deze workshop. Vol is vol.
  • Meld je aan via onderstaande knop
  • Let op: voor deze workshops heb je een coronatoegangsbewijs nodig.