Inloopschool: Songwriting

11 december 2021, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Capelle Centrum

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Heb je een passie voor muziek en zou je graag je eigen songs schrijven? Tijdens de workshop songwriting ga je zelf aan de slag gaat met het schrijven van een eigen song.

Vertel je verhaal!
Vind je het moeilijk om de juiste woorden te vinden, maar heb je een passie voor muziek en wil je graag leren songs te schrijven? Of komen de woorden vanzelf, maar vind je het lastig om een goede melodie te bedenken? Of heb je al een berg liedjes liggen, en wil je deze simpelweg verbeteren?

Tijdens de workshop songwriting ga je na een inleiding over songwriting, onder begeleiding van Nana M. Rose, zelf aan de slag gaat met het schrijven van een eigen song.

Toegankelijk voor alle niveau’s.

Over Nana M. Rose

De Rotterdamse zangeres en songwriter Nana M. Rose maakt meeslepende popliedjes die de emotie raken. Beïnvloed door artiesten als Adele, Lana Del Rey en Lianne la Havas schreef ze haar eerste liedjes, waarmee ze voor een paar maanden naar Londen vertrok om deze op open podia ten gehore te brengen. Vol inspiratie en ervaring keerde ze terug om te beginnen aan het conservatorium van Rotterdam (Codarts), waar ze les kreeg in songwriting en zang. Door de vaardigheden die ze hier opdeed is ze inmiddels een veelzijdig songwriter waardoor ze, naast haar eigen muziek, ook songs maakt in opdracht voor o.a. commercials. Tot slot geeft Nana zang- en songwriting lessen op verschillende plekken in omgeving Rotterdam, omdat ze haar passie voor muziek en creëren heel graag met anderen wil delen. Het belangrijkste hierin is het vinden van de eigen stem/stijl, en in vrijheid muziek kunnen maken!

Wees er snel bij!

> Het aanbod van de workshops is voor volwassenen en iedereen is welkom.
> We hebben 8 plekken beschikbaar in deze workshop. Vol is vol.
> Meld je aan via onderstaande knop 
> Let op: voor deze workshops heb je een coronatoegangsbewijs nodig.