Jouw voorstelpitch - Online workshop

19 mei 2021, van 10:00 tot 11:30 | Online

Kosten: Gratis, je moet je wel aanmelden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De bibliotheek gaat online! Een extra dienstverlening in deze vervelende tijden. Dit aanbod is interessant voor alle in-between-jobbers, maar ook voor alle thuisblijvers die deze tweede Covid-periode gebruiken om stil te staan bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Pitchen… veel werkzoekenden vinden het maar lastig om een goede elevatorpitch over zichzelf te houden En al helemaal nu het steeds vaker online moet. In deze workshop leer je om je sterke punten en werkervaring duidelijk over te brengen tijdens een sollicitatiegesprek. Je leert om jezelf kort en bondig te presenteren.

Hoe?

Natuurlijk is het best spannend zo’n pitch. De ervaring leert: oefenen, aanscherpen, oefenen, aanscherpen… en oefenen. Daarom is het goed als je deze meerdere keren oefent. Door te doen, word je er steeds beter in.Het spel bestaat uit diverse stappen waarbij je in gesprek gaat met de andere deelnemers die net als jij in-between-jobs zijn. Doe je mee?

  • Door wie: Corina de Jong, Jobcoach bij Welzijn Capelle en Cindy Snoeck van Bibliotheek aan den IJssel.
  • Voor wie: Voor iedereen die zichzelf beter wilt laten zien in een sollicitatiegesprek.
  • Vorm: workshop
  • Duur: 1,5 uur
  • Waar: De training is online met Zoom

De Inloopschool

Deze workshop is onderdeel van de Inloopschool, gratis workshops en trainingen voor Capellenaren en Krimpenaren. Kijk voor het volledige aanbod op bibliotheekaandenijssel.nl/inloopschool

 

Misschien ook interessant?