Brandweerspreekuur

29 november 2021, van 13:00 tot 14:30 | Bibliotheek Capelle Centrum

Kosten: Gratis

Heb je vragen over rookmelders? Maak je je zorgen over een onveilige situatie? Staat je scootmobiel wel veilig? Met de brandweer kun je nu in gesprek over veiligheid.

Dick de Jong Wijkbrandweerman Capelle aan den IJssel

“Ik heb jarenlang ervaring als brandweerman en ik heb vaak van dichtbij meegemaakt wat het betekent om alles te verliezen door brand. Dat gun je helemaal niemand en ik help mensen dan ook graag voor het te laat is.”

Vaak weten mensen niet waar ze naar toe kunnen met vragen en of opmerkingen omtrent (brand)veiligheid in huis. Mensen zitten soms met vragen maar vinden de drempel te hoog om een brandweerkazerne binnen te stappen en vragen te stellen. Op deze manier probeert ‘Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond – Brandweer’ de wijken in te trekken en dichterbij de inwoners van Capelle aan den IJssel te komen.

Spreekuur

Eens per maand is Dick de Jong, Wijkbrandweerman Capelle aan den IJssel van 13:00- 14:30 uur in de bibliotheek.

Het brandweerspreekuur vindt plaats op de laatste maandag van de maand. Op deze data: 
26 juli
30 augustus
27 september
25 oktober
29 november
27 december

Loop gerust binnen, het is kosteloos.  

Vanwege aangescherpte corona maatregelen geldt er een registratieplicht (naam, email-adres en telefoonnummer) t.b.v. bron- en contactonderzoek. Gegevens worden 2 weken bewaard.

Coronamaatregelen

  • Vanwege aangescherpte maatregelen geldt er een registratieplicht (naam, email-adres en telefoonnummer) t.b.v. bron- en contactonderzoek. Je gegevens worden na 2 weken vernietigd.
  • Het gebruik van een mandje is verplicht voor alle bezoekers van de bibliotheek.