Kinderboekenweekfeest

3 oktober 2018, van 14:00 tot 16:30 | Bibliotheek Capelle Centrum & Krimpen

Van 3 t/m 14 oktober a.s. is het weer Kinderboekenweek. Het thema dit jaar is vriendschap: "Kom erbij!". Ook in de bibliotheek vieren we de Kinderboekenweek, met een heus Kinderboekenweekfeest in Capelle en Krimpen aan den IJssel. Kom erbij en neem tussen 14:00 en 16:30 uur deel aan gratis workshops, geniet van mooie verhalen, kom schaken of laat een foto van jezelf maken op de cover van je favoriete boek!

Kinderboekenweek 2018

De auteur van het Kinderboekenweekgeschenk is dit jaar Jozua Douglas, bekend van o.a. De gruwelijke generaal en De ongelooflijke Ravi Ravioli. Het motto bij het thema Vriendschap is 'Kom erbij!' en de maker van het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2018 is illustrator Milja Praagman.

Meer informatie kun je vinden op kinderboekenweek.nl

Feest in de bibliotheek

De Kinderboekenweek is elk jaar een feest en in de bibliotheek maken we er dit jaar ook echt een feestje van. Er zijn allerlei gratis workshops te volgen, bijvoorbeeld op het gebied van theaterlezen, stempelen, bijzondere boekenleggers maken en schrijven. Laat je fotograferen en kom op de cover van je favoriete boek middels een greenscreen! De foto krijg je op de middag zelf gelijk mee naar huis, hoe leuk is dat! Verder wordt er voorgelezen, zijn er voorstellingen en meer!

Meld je aan

Binnenkort lanceren we de aanmeldpagina, daar vind je een overzicht van de workshops en kun je je inschrijven. Doe dat snel, want vol = vol. Er zijn per workshop 12 plekken beschikbaar en er zijn op 3 oktober 2 workshoprondes. Je kunt je dus inschrijven voor 2 workshops. Houd de website en onze facebookpagina in de gaten voor de laatste updates!