Belastingaangifte? Dat doe je bij de bibliotheek!

14 maart 2018, van 10:00 tot 16:00 | Bibliotheek Capelle Centrum, Cursusruimte 1e verdieping

Kosten: Gratis

Op woensdag 14 maart biedt Stichting Belastingwinkel Rotterdam in Bibliotheek Capelle Centrum gratis hulp bij het invullen van de belastingaangifte.

Van 10:00 tot 16:00 uur zijn studenten fiscaal recht en fiscale economie aan (met name) de Erasmus Universiteit Rotterdam aanwezig in Bibliotheek Capelle Centrum. Met enthousiasme helpen ze je bij het invullen en digitaal versturen van de aangifte.

Belangrijk: wij helpen alleen mensen met een inkomen van maximaal €35.000 per jaar. Ook ondernemers met een eigen bedrijf kunnen wij helaas niet helpen.

Gratis deelname

Meedoen is gratis, aanmelding vooraf is noodzakelijk. Aanmelden is mogelijk t/m 11 maart. Gebruik hiertoe het aanmeldformulier Een afspraak duurt gemiddeld een half uur.

Tijdens het wachten zorgt de bibliotheek voor koffie en thee.

Welke documenten moet je meenemen

Een goede voorbereiding is belangrijk daarom vragen we je deze checklist goed te lezen.

• Paspoort of identiteitsbewijs
  • Jaaropgaven werk, inkomen en uitkering
  • Overzicht andere inkomsten (alimentatie, vrijwilligerswerk)
        o Bij alimentatie: informatie van alimentatieverstrekker of alimentatieontvanger