Ontmoet Splinter Chabot online!

4 juni 2020, van 19:30 tot 20:30 | Online

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ontmoet Splinter Chabot, schrijver van Confettiregen! Bram van Reewijk gaat met hem in gesprek.

Ontmoet schrijvers online

Vanwege de coronamaatregelen kunnen schrijvers momenteel niet meer fysiek een bibliotheek bezoeken om voor te lezen, geïnterviewd te worden en met hun lezers in gesprek te gaan. In deze tijd is online de ontmoeting opzoeken en het gesprek aangaan een mooi alternatief. Samen met zeven bibliotheken maken we een serie online interviews met schrijvers in de vorm van een webinar onder de naam: Ontmoet Schrijvers Online.

Splinter Chabot

Splinter Chabot worstelde lange tijd met zijn geaardheid. Die worsteling leverde een prachtig boek op, genaamd Confettiregen. Bram van Reewijk gaat met hem in gesprek over zijn worsteling, over de LHTB-gemeenschap en over kleur geven aan de samenleving. Chabot is programmamaker, onder andere bekend van het programma Splinter, in de politiek en als tafelheer bij De Wereld Draait Door. Confettiregen is zijn debuut.

Zeven donderdagen, zeven bibliotheken, zeven schrijvers

De deelnemende bibliotheken zijn Bibliotheek Rotterdam, Bibliotheek de Boekenberg, Bibliotheek Gouda, Bibliotheek Bollenstreek, Bibliotheek Aanzet, Bibliotheek Katwijk en Bibliotheek Capelle. Ontmoet Schrijvers Online bestaat uit een interview dat afgenomen wordt door een lokale interviewer. Na dit interview heeft het publiek de mogelijkheid tot het stellen van vragen. De komende weken praten we met:

  • Alex Boogers 21 mei
  • Paulien Cornelisse 28 mei
  • Splinter Chabot 4 juni
  • Marijke Schermer 11 juni
  • Suzanna Jansen 18 juni
  • Eva Vriend 25 juni
  • Esther Gerritsen 2 juli

Aanmelden

Jij kunt hieraan deelnemen via Goto Webinars. Ontmoet dus jouw favoriete schrijver online en stel jouw vragen via de chatfunctie. De interviewer kan de vragen die hierop binnenkomen selecteren en stellen aan de auteur. 

Ontmoet Schrijvers Online vindt vanaf 21 mei tot 2 juli iedere donderdag plaats tussen 19.30 en 20.30 uur. Deelname is gratis, maar meld je wel vooraf aan. Je ontvangt dan een email met de link naar het webinar.