Zo tof is kunst!

23 april 2019, van 13:00 tot 14:30 | Bibliotheek Krimpen

Kosten: € 3,50 – bibliotheek leden: € 2,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

VOLGEBOEKT

De greenscreen is terug in de bieb, met dit keer een super toffe twist: je gaat jezelf in je eigen op papier gecreëerde kunstwerkje toveren.

De bibliotheek brengt graag werelden samen en dat doen we zeker tijdens deze workshop, waarbij creatief bezig zijn wordt gecombineerd met een app waarmee jezelf in elke gewenste achtergrond kunt toveren. Dat alles gaan we ontdekken op 23 april. De materialen, die staan allemaal klaar. Het enige dat jij hoeft te doen is je fantasie de vrije loop te laten en het decor te creeren waarin jij wilt gaan schitteren. Vind je het nog niet zo makkelijk om dat te bedenken en te maken? Wij helpen je erbij!

Op papier én digitaal

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar oud en vind je het ook zo leuk om creatief bezig te zijn? Of weet je helemaal niet hoe leuk dat is en zou je het weleens willen proberen? Kom dan naar 'Zo tof is kunst!', waarbij we creatief op papier bezig zijn combineren met de greenscreen – een coole app waarmee je jezelf in elke gewenste achtergrond tovert! Het resultaat krijg je, zoals ook tijdens de eerdere greenscreenactiviteiten, als ansichtkaartje mee naar huis. Die printen we namelijk ter plaatse. Hoe gaaf is dat!

Meld je snel aan, want er kunnen maar maximaal 12 kinderen meedoen.