Zing Nederlands met me

4 juni 2020 | Elke week | Bibliotheek Capelle Centrum

Kosten: Gratis

Zingen is leuk én van zingen leer je de Nederlandse taal sneller. Dus iedereen die Nederlands wil leren en/of uit volle borst Nederlandse klassiekers wil zingen is welkom. Plezier staat voorop!

Onder muzikale begeleiding van zangdocent Karin Schipper gaan we met elkaar Nederlandse liedjes zingen van onder anderen Rob de Nijs, Andre Hazes en Willeke Alberti.

Elke donderdag

  • 10.00-11.00 uur 1e verdieping Bibliotheek Capelle Centrum voor volwassenen
  • 19.00-20.00 uur Poppodium CAPSLOC voor volwassenen

Voor kinderen, jongeren én volwassenen

Er staan vijftien wekelijkse lessen gepland in CAPSLOC, op verschillende dagen. In de bibliotheek kun je elke donderdag komen zingen Er komen drie zanggroepen van maximaal vijftien deelnemers. Een groep voor volwassenen, een groep voor ouders en (jongere) kinderen én een groep voor jongeren (met meer een hip-hopaanbod). Tijdens de lessen van een uur zingen de deelnemers allerlei liedjes van bekende Nederlandse artiesten.  

Zangdocenten

In CAPLSLOC verzorgt zangdocent Karen Bonkes de begeleiding. In de bibliotheek zorgt Karin Schipper voor de begeleiding. Karin Schippers studeerde aan het Rotterdams Conservatorium. Ze geeft zangles en leidt een aantal koren (musical, jazz, pop en close harmony) waaronder Vocal Group Jade en koor Bram en Saar. Verder zingt zij in haar eigen close harmony groep Djara en treedt op met gelegenheidsformaties.begeleidt de deelnemers op de piano.

Aanmelden

Zing mee, het is gratis!  Meld je wel even aan. Dat doe je door het aanmeldformulier in te vullen met de knop hieronder. Je kunt ook bellen met 010 4503244. Of loop binnen bij de bibliotheek tijdens de openingstijden van het Informatiepunt.