Workshop Programmeren met de Micro:bit

Kosten: € 3,50 - bibliotheekleden: € 2,50

Programmeren met de Micro:bit

GEANNULEERD

Programmeren is leuk en iedereen kan het! De Micro:bit is bruikbaar voor verschillende leuke toepassingen: van eenvoudig tot moeilijk.

Eenvoudig is bijvoorbeeld het aansturen van de 25 LED-lampjes die op de Micro:bit aanwezig zijn. Met het juiste script kunnen die in een bepaald volgorde worden aan- en uitgezet en kan een soort lichtkrant worden ontworpen, waarbij teksten voorbij komen scrollen.

Heb je al ervaring met de Micro:bit? Dan kun je aan de slag gaan met programmeren voor het uitvoeren van een game of het op afstand besturen van een robot of een karretje.

Ben je enthousiast? Meld je aan!

• De workshop is voor kinderen in de leeftijd 10 t/m 12 jaar.
  • Er kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen, dus geef je snel op.
  • Wil je met een vriend of vriendin komen? Geef zijn of haar naam door op het aanmeldformulier.

Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met LAB Rotterdam.

#zotofistechniek