Cultuurcafé

11 november 2019, van 19:30 tot 21:30 | Huiiskamer van De Tuyter

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Zangeres en theatermaakster Esmay Usmany

Zangeres en theatermaakster Esmay Usmany in Cultuurcafé in De Tuyter

Op 11 november 2019 vanaf 19.30 uur is het Cultuurcafé in de huiskamer van De Tuyter. Op deze avond maken wij een feestelijke start met de uitvoering van de Cultuurnota, die onlangs door de gemeenteraad van Krimpen aan den IJssel is vastgesteld.

Cultuurnota

De cultuurnota is een belangrijke bouwsteen om cultuur in Krimpen aan den IJssel een nieuwe impuls te geven. Wethouder Kirsten Jaarsma zal daar in het Cultuurcafé meer over vertellen. Maar het café is vooral ook een gezellige plek om elkaar te ontmoeten, te spreken en te luisteren.

Esmay Usmany

In deze editie van het Cultuurcafé mogen wij daarvoor Esmay Usmany verwelkomen. Esmay is al eerder in De Tuyter geweest met een van haar voorstellingen: zij zingt, speelt, schrijft en maakt. En nu heeft zij een ambitieus nieuw project met de titel Allerlievelings.

“Je bent de grenswachter van je eigen dromen...” Dat is haar motto. Esmay staat aan de vooravond van de publicatie van haar boek Allerlievelings. Een kunstboek over licht en donker. Vallen en opstaan, vertragen maar bovenal over het ontdekken van schoonheid in iets waar je in de eerste instantie niet bij stil stond. Wie ben ik? Wat wil ik, maar ook wat geef ik door?

Laat je in de intieme sfeer van de huiskamer van De Tuyter inspireren door Esmay. Luister en ervaar hoe grenzen kunnen worden overschreden en hoe jezelf schoonheid kan ontdekken! Voor jong en oud een belevenis.

De entree is gratis. Aanmelden is ook niet nodig.

Het Cultuurcafé wordt georganiseerd door Synerkri in samenwerking met Muziekschool Krimpen, Bibliotheek aan den IJssel en Streekmuseum Krimpenerwaard.