Break-in box: Het verdwenen landgoed

1 mei 2019, van 10:30 tot 12:00 | Cursusruimte, Bibliotheek Capelle Centrum

Kosten: € 3.50 - leden van de bibliotheek: € 2,50

VOLGEBOEKT. Op 30 april is de break in box in Bibliotheek Krimpen. Daar is nog voldoende plek.

Kom de break-in box kraken!

Er was eens een landgoed: Landgoed Welbehagen… Maar dat Landgoed is verdwenen en er is bijna niks meer over te vinden. Het enige dat we weten, is dat er een heel vreemd feest heeft plaatsgevonden waarbij er een heleboel mis ging. We hebben spullen gevonden die op het feest aanwezig waren en een ‘tijdmachine’.

Op woensdag 1 mei kun jij in Bibliotheek Capelle Centrum, met maximaal 8 anderen, een heuse break-in box komen kraken. Als je het mysterie weet op te lossen! De break-in box is een spel met een escape room-ervaring, geschikt voor iedereen tussen de 10 en 14 jaar oud. Komt er een volwassenene meedoen, dan is is het spel leuk vanaf 8 jaar.